01.01.2015 | 20:13
Българин осъден за секс гаври с деца в Гърция
48-годишният педофил налетял на момиченца на 10 и 11 години

48-годишен българин е бил осъден на пет години затвор от Наказателния съд в гръцкия град Пафос заради секс гаври с две непълнолетни момичета. Перверзникът е блудствал с 11-годишно момиче в Лимасол и по-късно се възползва от 10-годишно момиче в Пафос.

И двете извращения са станали през 2014 г. Мъжът е бил арестуван по-рано тази година, след като родителите на 10-годишно момиче се оплакали в полицията в Пафос, че 48-годишният сексуално насилвал дъщеря им.

Според доклада на ченгетата мъжът бил семеен приятел и използвал този факт, за да посещава дома им често. Според родителите българинът често взимал момиченцето им в скута си и се възползвал от ситуацията, за да опипва гениталиите на детето.

Родителите разбрали за ужаса, след като момиченцето само споделило с тях, че чичкото я опипва навсякъде. Мъжът незабавно бил арестуван, обвинен за престъплението, а вече и осъден.

1 коментар

  1. Ник каза:

    Защо пък трябва,все БЪЛГАРИН!Циганин направил нещо-българин,щом е лошо българин,все българин,защо цапате себе си и народа ни!Циганинът дето спечели милионите в Гърция,беше РОМ в заглавията..Някой кара ли ви,така да пишете,задава ви как да подхождате или както голяма част от журналистите не сте българи,или ако сте,сте купени!Засрамете се!Никой по света не прави това!ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НА СВЕТА Я ДАДОХА БЪЛГАРИ!ТОВА ПОНЕ ПОМНЕТЕ!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране