23.01.2024 | 11:54
Бивш депутат от „Промяната“ твърди, че е баща на второто дете на Габриела: Получавал съм смразяващи съобщения от нея

Жената на убития мъж има две деца. Първото е припознато от Пейо Пеев, а второто се счита за негово, тъй като седмици преди да се роди, двамата встъпили в официален граждански брак. Велико Минков обаче твърди, че е биологичен родител на 4-месечното бебе. Той имал връзка с майката, която приключила докато тя все още носела сина му в утробата си.

„Преди раждането на 6-годишното дете, което е на Пейо, се е случило нещо подобно. Тя прекратила всякаква комуникация с него, тайно ражда някъде и се опитва да не го впише в акта за раждане”, подчерта Минков.

В студиото на „Здравей, България” Минков призна, че е получавал „смразяващи съобщения” от Габриела. Той цитира по спомен текста им: „Омразата и завистта са ти стиснали гърлото и кислород не минава в никоя посока. Разбирай го както искаш”. Мъжът, който твърди ще е биологичен баща на второто дете, родено от Габриела, се познавал с убития Пейо Пеев. Той дори му споделил, че жена му и тъща му се опитват да го тровят. Съобщенията били от началото на януари. Удушеният впоследствие мъж дори си направил тест в лаборатория, но той не показал наличие на забранени вещества в кръвта му.

И майката, и бабата на детето са в ареста и никой не знае кой се грижи за 4-месечното ми бебе, допълни Велико Минков. Още преди раждането му той и адвокатът му са започнали процедура по припознаване на момченцето.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране