19.11.2023 | 11:25
Боби Перуката си тръгва!
Следващата седмица той ще депозира оставката си на заседание на Изпълкома

Борислав Михайлов на 99% ще подаде оставка като президент на БФС. Това ще се случи следващата седмица, когато ще я депозира на заседание на Изпълкома.

Заедно с Боби Перуката оставки ще подадат и част от членовете на Изпълнителния комитет. Очаква се да бъде насрочен конгрес за февруари или март следващата година, на който да се избере нов президент и Изпълком, но датата ще се уточнява допълнително. Михайлов няма да се кандидатира за нов мандат, твърди Sportal.

Първо обаче българският футбол трябва да излезе от ситуацията с делата, които се водят между БФС и хората на кандидата за президент Димитър Бербатов. Твърде вероятно е този въпрос да бъде решен в началото на следващата година, когато се очаква окончателно произнасяне на съда по един от въпросните казуси.

Не е изключено Михаил Касабов отново да заеме длъжността временно изпълняващ президент на БФС, както бе и при предишната оставка на Боби Михайлов през октомври 2019 г. Тогава той я подаде ден след расисткия скандал по време на мача България – Англия (0:6).

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране