13.06.2021 | 14:02
Бойко Кюлчето за видеото с Пламен Узунов: Торбите заминават вероятно към Радев
Тези, които са работили в служби, знаят – първото, като отидат някъде, е да махнат телефоните. Единият идва конспиративно, гледа, после пак идва, гледа, пишат си бележки, казва лидерът на ГЕРБ

„Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка шише вътре“. Така Бойко Борисов коментира записите в заведение на президентския секретар Пламен Узунов и бившия директор на митниците Петко Петков. Той направи това на среща в централата на ГЕРБ веднага след като пред нея бе открита предизборната кампания на партията.

На записите се вижда как Петков чака на маса, идва Узунов, взема телефоните и на двамата и ги отнася далеч, после си пишат бележки и накрая Петков дава на Узунов хартиен плик, пълен с нещо.

„Никой не отрича, че такава среща има. Самото деяние… Тези, които са работили в служби, знаят – първото, като отидат някъде, е да махнат телефоните. Единият идва конспиративно, гледа, после пак идва, гледа, пишат си бележки. Проверява дали дрънчи и на другия ден торбите заминават вероятно към Радев. Там са назначенията”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Петков обясни по-късно през медиите, че срещата била лична, в плика имало ром и пури и те били благодарност, че Узунов му помогнал за чернодробна трансплантация.

Самият Бойко Борисов не е дал обяснение за пачките с евро и кюлчетата злато в нощното му шкафче, както и за многобройните корупционни скандали. Сега обаче с охота коментира Пламен Узунов.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране