17.04.2024 | 12:44
Борисов държи Кирил Петков с шокиращи компромати, които ще изчервят и най-заклетите симпатизанти на ПП
Изнудват съпредседателя на "Промяната" с компромати, а целта е да стои „мирен“ по време на предизборната кампания

Изнудват Кирил Петков с компромати. Към него е отправено уж приятелско, но твърдо предупреждение, че могат да го опраскат като бившия главсек Живко Коцев, дори с още по-пикантни снимки, пише „Галерия“. Целта е съпредседателят на „Промяната“ да стои „мирен“ по време на предизборната кампания, а при евентуални преговори за нова сглобка след вота претенциите да бъдат сведени. до минимум.

В МВР и ДАНС вече работят ударно по от-стрелването на едър политически дивеч, като само се чака знак от управляващите за това. А всички знаем кой коли и беси в службите. „Ако се задействаме, много хора ще си отидат“, коментират спецченгета.

За това е предупреден и Кирил Петков, и то от доста високо ниво. Службите могат да му извадят снимки и клипчета, пред които „фотосесията от парапета“ е невинна като „Зайченцето бяло“. Лично Бойко Борисов и най-верните му хора в ГЕРБ са гледали част от записите които са 18 плюс. Имало и пиперливи коментари! Също така се пазят шокиращи аудио-записи, от които и най-заклетите симпатизанти на „Промяната“ щели да се изчервят.

За митичните вече „пици с кристали“ в резиденция „Лозенец“ има и живи свидетели. Чистачките, които разчиствали след оргията, са виждали две и двеста, но били втрещени от завареното-боклук, парчета храна по земята, фасове, изпотрошени чаши, разлят алкохол и дори повръщано.

Лично Борисов е разпоредил засега гнусните компромати да не виждат бял свят. Целта е да не се изгарят всички мостове към ПП-ДБ, а и да направи един вид реверанс към Кирил Петков. Жестът е заради добрите отношения на лидера на ГЕРБ с бащата на Кирчо – Петко Петков, по-известен като Татко Петко. С Бойко са стари бойни другари от татамито, тренирали карате, засичали се на тренировки и турнири. По времето на късния соц този боен спорт е строго контролиран от службите и по тази линия Татко Петко, който иначе е с диплома за учител по биология попада в Държавна сигурност. Явно службите са забелязали потенциала на младия биолог. Говори се, че именно по линия на ДС Петков-старши получава виза за Канада, което преди промените от 1989 г. пък и след това си остава трудна мисия.

Татко Петко и Борисов по едно време  сериозно вледениха отношенията си, но напоследък, макар и да не са първи дружки, са заровили томахавките, довери източник от ГЕРБ. Неслучайно Петко Петков, който е активен във фейсбук и преди няколко месеца сериозно громеше Борисов, в момента се е кротнал и за „би-стришкия тигър“ няма нито критична дума, нито намек дори. Говори се, че той също посъветвал сина си да не си играе с огъня, за да не го „сготвят“. Кирил Петков иначе е курназ момче, но скланя глава пред авторитета на бащата.

Няма да е чудно обаче при нова ескалация на фронта между ПП-ДБ и ГЕРБ всички оръжия, дори и мръсните, да влязат в употреба. Както се казва, на война като на война.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране