03.09.2019 | 11:57
Борисов: Не позволих на ГЕРБ да отмъсти на Манолова за аферата „Костинброд“
Много искам да имам фризьор, но няма какво да ми фризира, самоиронизира се премиерът

Надали някой да е помагал на Мая Манолова повече от мен. Това заяви на пресконференция премиерът Бойко Борисов след среща с лидерите на СДС.

„През целия ѝ мандат на омбудсман, въпреки съпротивата в ГЕРБ и парламента, Манолова поиска стотици милиони за хората с увреждания, които ѝ бяха дадени. Тя идваше често и много пъти при мен и министри“, обясни Борисов.

Премиерът посочи, че единствената му претенция към омбудсмана е, че не приема твърденията й как държавата я саботирала и репресирала.

„Няма как да те репресира държавата щом всичко, което иска, го получава. Като омбудсман Мая Манолова се справяше добре, не съжалявам че съм я взел. Мисля че за държавата е било добре и не съжалявам“, аргументира се Борисов.

По думите му, ГЕРБ е искал да отмъсти на Манолова за аферата „Костинброд“, но той не позволил това да се случи.

Останал верен на себе си, Борисов отговори иронично на обвиненията, че бил пратил да следят Мая Манолова докато е на фризьро.

„Аз се подстригвам сам и мога пред вас да го демонстрирам. Прическата ми е толкова елементарна, за съжаление. Много искам да имам фризьор, но няма какво да ми фризира“, пошегува се премиерът.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране