20.02.2024 | 18:51
Борисов се сравни с Навални
Вождът на ГЕРБ оприличи партньорите си от ПП-ДБ на дебело дете, което се тъпче и преяжда

Бившият премиер, настоящ лидер на ГЕРБ, депутат, шеф на парламентарната група и на външната комисия в Народното събрание Бойко Борисов се сравни с намерилия смъртта си в затворническа колония Алексей Навални. Той направи това в реч пред симпатизанти в Костенец.

След като обясни, че ГЕРБ осъждат случилото се, той заяви, че Навални е постъпил като истински руснак и мъж, върнал се в Русия, за да се бори в политиката. Но те така постъпиха с него, както постъпиха и с мен миналата година като ме арестуваха, заяви Борисов и добави: добре, че сме в Европа, че сигурно още щях да съм в ареста, в Сибир.

Той пак нападна партньорите си от ПП-ДБ като ги обвини в преяждане с власт. Той ги сравни с дебело дете, което се тъпче и тъпче, и преяжда.

„Направихме огромният компромис в името на България. Първа политическа сила сме. Знаят, че са малки, знаят, че не могат. Те са като едно малко дете, което се тъпче и тъпче. Опитват се да ни прикачат МВР. Ако МВР беше на ГЕРБ, министър щеше да е Младен Маринов. Назначеният от Бойко Рашков изведнъж стана мой. Явно Калин Стоянов не е изпълнил някоя партийна задача да назначи някого от Хасково и затова става от ГЕРБ. Към момента на назначаването никога не бях виждал Калин Стоянов“, каза Борисов.

Тези министри, които работят добре, но не слушат ПП-ДБ, ги дават на ГЕРБ. „Чакайте бе, ние не сме клошари, на нас не ни се дава. Няма да ни дават, ние сами побеждаваме. Не могат да дават на нас, да си дават на Лорер“, заяви лидерът на ГЕРБ.

1 коментар

  1. Стига каза:

    си се оправдавал, ами разваляй сглобката, файда от нея вече йок!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране