23.02.2016 | 18:13
Борисов спря поръчката за убийството си
Според министър-председателя изпълнителите на поръчката са свързани с недотам престижни личности и той не би допуснал да бъде убит в съмнения за мафиотски свързаности и интриги

МИГNews препечатва от „Не!новините“

БАНКИ – Премиерът Бойко Борисов нареди на своите министри поръчката за собственото му убийство да бъде прекратена.

„Появиха се съмнения, че тази поръчка не е изрядна и се ползва за пореден път за смехотворен PR в момент, в който разследването на КТБ се оказва нефелно, Цацаров се е скрил, а ситуацията много напомня за периода на друг развод във властта, след който падна една банка. Също така витаят слухове, че Сретен Йосич пак се е присетил“ – сподели вече отворилият очите си за реалността Борисов.

Според министър-председателя изпълнителите на поръчката са свързани с недотам престижни личности и той не би допуснал да бъде убит в съмнения за мафиотски свързаности и интриги.

„Ако ще ме убиват, то да е в чистосърдечен народен линч или без да искат, да ми тупнат нещо на главата, когато откривам недостроена сграда. Но не и такива поръчки, това само през трупа ми ше го допусна!“ – закле се Борисов.

Той обяви, че не може да спре поръчката за убийството на Пеевски, тъй като имал да отговори на писма на чистачките в митниците.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране