12.07.2016 | 10:07
Божидар Димитров на косъм от бой със скулптор заради Вежди Рашидов
Не очаквах, че сте такъв з*дник, заяви историкът в очите на Велислав Минеков

Истински екшън се разигра в студиото на Нова телевизия по време на дискусия около разразилия се скандал с културния министър Вежди Рашидов. При Ани Цолова гостуваха скулпторът Велислав Минеков, който е сред най-големите критици на министъра, и проф. Божидар Димитров, директор на Националния исторически музей.

Разговорът започна тихо и двамата изложиха гледните ти точки за скандала. Когато обаче проф. Димитров заяви, че Вежди Рашидов е най-добрият културен министър, с когото е работил, проф. Минеков заяви: „Вие сте на хранилка при него, как няма да го защитавате.“

„Коментарът на скулптора предизвика острата реакция на историка, който обяви: „Няма да говорите така. Аз работя за България, а не за Вежди Рашидов. Обещах на жена ми, че няма да ви нападам, но вие прекалихте“, разкрещя се Божидар Димитров.

Двамата продължиха да разменят взаимни обиди, а Велислав Минеков сподели: „Има петима души, които защитават Вежди Рашидов, и всичките са на хранилка при него.“

„Не очаквах, че сте такъв з*дник. Не очаквах, че този разговор ще падне на такова ниво“, обяви проф. Божидар Димитров, който си позволи дори леко да удари Велислав Минеков.

1 коментар

  1. Заникова каза:

    Толкова изпразнен от съдържание „фактор“ в българското общество не бях виждала и чувала.Професорята като созополският, опорочиха този висок ценз и го снижиха до елементарното качество на учените в България.Да наречеш събеседника си в национален ефир,който е професор задник,означава,че ти си на ръба на личния си контрол,което минава вече в друга нежелана от нормалните хора,графа!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране