28.01.2018 | 13:47
Бясна рускиня с малко дете счупи носа на жена в мола
Пострадалата направила забележка на момиченцето й

Рускиня с малко дете счупи носа на жена заради забележка в мола. Грозната сцена се разиграла в петък около 16 часа, съобщава в. „Телеграф“. Преди това била в кафе на последния етаж, където седнала, за да свърши малко служебна работа, тъй като имало интернет там. Пред асансьора се засякла с млада рускиня, детето й и бабата на хлапето.

„Аз стоя плътно до асансьора и усещам удар в кръста, не беше много силен, обръщам се и виждам, че ме е ударило малко момиче. Започна с по-строг тон да правя забележка и докато я правя, получавам силен удар в лицето от майката. Жените бяха руски говорещи, чувах ги зад мен как си говорят, бабата на детето се опита да я спре.

Аз казах: „Ти разбираш ли, че ми счупи носа“, а тя отвърна – „Пак ще ти го счупя, ако трябва“. Аз наполовина съм рускиня, затова разбрах думите й, описа станалото Евгения.

Преди семейството с побойничката да се качи в асансьора, потърпевшата им направила две снимки с телефона си. Повече не успяла, защото започнало да й тече силно кръв по лицето.

1 коментар

  1. Mola каза:

    Otvrati. Dano gi nameriat tia pod-tcovetsi.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране