17.08.2022 | 16:05
Червени фенове: Стойчо, защо сега мълчиш като женски полов орган?
Той стана оперативен директор в ЦСКА 1948.

Феновете на ЦСКА продължават да се възмущават на Стойчо Младенов, който стана оперативен директор в ЦСКА 1948. Те считат това за предателство, а форумите и социалните мрежи гъмжат от мнения и дискусии.

„Червена София“ – една от големите групи на армейците във Фейсбук, публикува своята позиция в официалния си профил.

„Стойчо, нали беше казал, че за ЦСКА може да ти звъним и пишем по всяко време… Защо сега мълчиш като женски орган?

Между другото, адски точни въпроси на Ангел от Топспорт (който често сме критикували), но липса на отговор от доларчо, упс стойчо…

„Преди време казахте, че това е един проект и всички знаем защо е създаден. Казахте, че нямате намерение да му обръщате внимание, че няма смисъл. Сега в какво намерихте смисъл, за да сте част от този клуб?

– Така разсъждавах и така мислих. Имах възможност в тези повече от три месеца да се срещам доста често с хората, които работят в клуба и със спонсорите, и да добия по-добра представа за този клуб.

… Не ми е приятно, че има две ЦСКА-та, но има решение. Всичко зависи от нас. Както на „Армията“, така и тук. Искам да видя единен ЦСКА. Стига с това разделение – фенове и легенди разделени. Богати ръководители и те разделени. Всичко това да съберем в едно ЦСКА. И ще бъдем непобедими.

Феновете са на „Армията“. Как може да обединиш 99% с един?

– Не говоря за обединение, не говоря за обединение! Това вие го казвате! Аз казвам да е единен ЦСКА.

Той е единен и в момента, на „Армията“. Бяхте там доскоро…

– Да, но пак казвам, има разделение. Има между феновете. Факт ли е? Факт е!

Не мисля, че е факт – феновете са зад ЦСКА.

– Има разделение между легендите и имената! Факт ли е – факт е! Защо в Левски няма такова разделение? Всички се обединиха. А при нас продължава и се поощрява от различни места. Настройват – разделяй и владей! Историята го показва.

Кой е ЦСКА с 31 титли и за кой ЦСКА вкарахте на Ливърпул – бившият ви клуб или този?

– Други въпроси? Нека да не задълбочаваме, моля ви се… Други въпроси? Да, благодаря…“, публикуваха в страницата си червените фенове, давайки гласност и на въпросите, задени на Младенов от Ангел Домусчиев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране