03.01.2024 | 10:47
Чичо Чарли си намери майстора, съседка го наби
47-годишната „амазонка“ влязла в жилището, насинила физиономията на актьора и дори разкъсала ризата му

Пиянде №1 на Холивуд Чарли Шийн, който твърди, че е трезвен от почти 6 години, бе прегледан в болница след побой, нанесен му от агресивна съседка. Идиотската драма съвсем не е в холивудски стил, а по-скоро подхожда за крайните къщи на Каспичан.

Ето и историята, в която Чарли Шийн от насилник на жени в миналото се превърна в жалка жертва на своята бойна комшийка:

Според показанията на актьора, съседката му почукала на вратата и след като той отворил вратата, му се нахвърлила най-ожесточено и започнала да го души за гушата. 47-годишната „амазонка“ влязла с взлом в жилището, насинила физиономията на актьора и дори разкъсала ризата му. След нападението агресорката се оттеглила и се прибрала в дома си. Медиците, повикани от обаждането на Чарли Шийн констатирали леки травми.

Актьорът бил прегледан в болница и след това освободен за домашно лечение. Шийн нямал идея какво може да е предизвикало гнева на съседката му, но явно това не е първият им сблъсък.

Актьорът казал пред разследващите, че има подозрения, че съседката му уринирала върху автомобила му наскоро. Преди инцидентът съседката редовно изхвърляла боклука си пред вратата на Шийн. На съседката е повдигнато обвинение за нападение и влизане с взлом.

Все още не е ясно какво е провокирало съседската война, но се предполага, че в миналото Чарли Шийн и жената са имали интимни отношения. А знае се на какво е способна една изоставена и пренебрегната жена, пък било то и в Холивуд.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране