31.07.2022 | 12:17
Дървени фалоси възмутиха Милото
Това ли е лицето на българския туризъм, пита Калин Сърменов

Накачулени дървени фалоси с различни размери възмутиха Калин Сърменов, известен сред народа още и като Милото по една от емблематичните си роли в сериалите.

Снимките лично Сърменов ги е правил на Калиакра и от тях се вижда, че въпросните дървени пениси са в различен цвят и големина, някои са под формата на отварачки, други са като сувенири.

„Почти няма сергия, която да не е отрупана с тях и така е по целия път до средновековния параклис. Това ли е лицето на българския туризъм? Идваш тук и получаваш това. Даже си плащаш. Това ли е емблемата на българския туризъм?“, попита чрез „Телеграф“ актьорът и шеф на Сатиричния театър. Той уточни, че изобщо не казва тези сувенири да не съществуват и смята, че си имат своето място, но то не е сред потоците поклонници и туристи с деца, отиващи към храма. И направи сравнения с Гърция, която отчита небивал приток на туристи това лято.

 

1 коментар

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘Дървени фалоси възмутиха Милото’-ех,ако бяха истински нямаше да го възмутят и щеше да им се радва и да ги гали,а защо не и да ги посмуква…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране