17.08.2022 | 16:03
Диана Дамянова се оттегли като пиар от кампанията на ПП
Ще гласувам за "Промяната", но няма да съм отговорна за победата й

Пиарката на „Продължаваме промяната“ от началото на съществуването на проекта досега – Диана Дамянова, съобщи, че се оттегля от предстоящата предизборна кампания. Въпреки че декларира, че ще гласува за Кирил Петков и Асен Василев, във фейсбук тя обясни, че трябвало да се даде път на младите и няма да ръководи медийното представяне на тандема.

„С Джеки (партньорът на Дамянова – режисьорът и сценарист Джеки Стоев – б.р.) свалихме „софийските униформи“ и се прибрахме на село. Той – за десетина дни като начало, защото е вечно зает и отговорен.

Аз ще се върна на 2 ри октомври за гласуването. И ще гласувам за Продължаваме промяната, чийто учредител и в някаква степен създател съм.

С това искам да кажа, че няма да бъда „отговорна“ за предстоящата ПОБЕДА на ПП.
Победата през ноември миналата година броя като „венец“ на собствената си кариера.
Време е сега да се даде път на младите и на професионалистите“, написа пиарката в изричен пост във фейсбук. И пожела на Петков и Василев успех.

5 коментара

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Драга ми ИНА,няма такава вероятност-силните емоции са елемент от живота.А тази Дияна,някоя си ще си остане един гаден,грозен коркодил/крокодил.Не си ли личи от снимката по-горе…Красотата ще спаси света,а не крокодилите.

  2. Ина каза:

    Петко, по-спокойно, човече! Ще получиш инфаркт от силни емоции….

  3. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘Диана Дамянова се оттегли като пиар от кампанията на ПП’.
    Ами крайно време беше този коркодил/крокодил да се скрие в тинята,където му/и е мястото.А иначе с коркодили и без крокодили ПропадналиПедали са за у ГЮБРЕТО.

  4. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Коркодилът/крокодил Дияна някоя си,най-сетне разбра,че е пълен отпадък и реши да се скрие в тинята.Боклук скапан,там ти е мястото…Между впрочем,там е мястото и на ПропадналиПедали.

  5. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Коркодилът/крокодил Дияна някоя си,най-сетне разбра,че е пълен отпадък и реши да се скрие в тинята.Боклук скапан,там ти е мястото…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране