16.03.2023 | 20:53
Докато Юлиян Цолов харчеше крадените си пари, Славена Вътова го обожаваше. Когато тръгна към затвора, го натири като мръсно куче
Бизнесменът има натрупани измами на стойност от 840 000 лв., благодарение на които е осигурявал охолния живот на жена си и двете им деца
Снимка: Фейсбук - страница на Славена Вътова

Когато на сватбата се казва „да сте заедно в добро и зло”, Славена Вътова очевидно не е искала да чуе последната част, защото при първата трудност напусна съпруа си. Вярно е, че той е лъжец и измамник, но все пак са обвързани пред Господ, тъй като имат и църковен брак.

Юлиян Цолов има натрупани измами на стойност от 840 000 лв., благодарение на които е осигурявал охолния живот на жена си и двете им деца. След като бе разкрит, предстои съдебна битка и може би влизане в затвора за между 3 и 10 години.

Славена Вътова, като всяка „кифла”, няма да стои при мъж без пари и на всичкото отгоре с криминално досие. Затова е взела двете си деца и моментално е напуснала Юлиян.

Мис България 2006 г. до последно не била наясно с далаверите на мъжа си. Научила едва когато той бил арестуван и останала потресена и бясна.

Интересно обаче как една жена не знае с какво се занимава мъжът, с когото има брак. Да не знаеш откъде идват парите за бляскавия живот, на който се радваш. Това показва, че в този брак няма комуникация, но и показва колко ниско може да падне днешната жена, която нищо не я вълнува, само да има пари.

Източник: Уикенд

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране