01.06.2017 | 0:01
ДПС сравни Валери Симеонов с Хитлер
Депутатът от Обединени патриоти Искрен Веселинов му отговори, че българите са най-нещастните и най-бързо изчезващите, благодарение и на ДПС

„Днес място във властта имат лица, които в програмата си обещават разбиване на циганските гета и турскоговорящите региони, както и да се подпомага доброволното ограничаване на раждаемостта за тези региони чрез безплатно предлагане на противозачатъчни средства и гинекологична помощ“.

Това обяви от парламентарната трибуна лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който прочете декларация по повод майските събития от Възродителния процес. В нея той припомни какво се е случвало с турците и за смяната на имената им.

След декларацията Карадайъ продължи с критика към Обединени патриоти и по-точно вицепремиера Валери Симеонов, като сравни изказванията му с тези на Хитлер. „Под тези обещания седи подписът на сегашния председател на Съвета по етнически и демографски въпроси-цинизъм“, каза Карадайъ. Той избрoи и други действия на Обединени патриоти, като даде за пример снимките с нацистки поздрави на представители на Патриотите.

„Ние от ДПС искаме стабилност и сигурност на държавата, а не на властта. Искаме сигурност за всички български граждани, а не на отряд шегобийци. Искаме демократично управление на страната, а не имитация и зле прикривана жажда за власт и привилегии“, каза лидерът на партията.

От трибуната депутатът от Обединени патриоти Искрен Веселинов му отговори, че българите са най-нещастните и най-бързо изчезващите, благодарение и на ДПС, които са управлявали през повече от половината време.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране