04.12.2022 | 14:01
Ето домашния лек на баба Ванга против грип и настинка
Лечебната смес помага при вирусни и респираторни заболявания, както и след боледуване за укрепване на организма

Баба Ванга е помагала на много хора, при това не само със своите свръхспособности да вижда в необозримото, но и със знанията си на билкар и знахар. При нея са идвали хора с неизлечими заболявания и тя е успявала да спаси мнозина. В годините са се запазили много от нейните съвети и рецепти, а тази е сред най-силните и разпространени сред народа. Лечебната смес помага при вирусни и респираторни заболявания, както и след боледуване за укрепване на организма.

Трябват ви 10 лимона, 10 глави чесън, 1 кг мед. Нарежете лимоните заедно с корите или ги пюрирайте с чопър. Обелете чесъна и го пресовайте. Смесете лимоните, чесъна и меда и ги налейте в голям буркан. Оставете сместа да престои 10 дни на тъмно. Когато лечебната смес е готова, вземайте по 1-3 с. л. на ден, най-добре на гладно. Може и между храненията или след това. Ако го вземате 1 месец, починете 10 дни и след това – отново.

Имайте предвид, че след като престои в мед, чесънът придобива съвсем друг вкус. Той се омекотява и след време става с карамелен аромат, така че не се плашете да го консумирате дори преди работа или среща. За лимоните знаете, че не се препоръчва да се консумират заедно с корите. Ако не може да купите биолимони, накиснете тези, които имате, във вода със сода и ги оставете така поне няколко часа. След това ги изплакнете хубаво. Медът ви трябва да е истински, без примеси.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране