25.05.2016 | 12:47
Футболистите на ЦСКА лъснаха по голи задници (снимки 18+)
Треньорът на вратарите Ивайло Петров-Пифа снима героите под душа

Манията на Димитър Бербатов да предава на живо от Фейсбук, плъзна и из родния футбол. „Заразата“ нападна и треньора на вратарите в ЦСКА Ивайло Петров-Пифа, който късно снощи след спечелената Купа на България извади на показ тайните на армейците. Буквално…

Миналата нощ беше паметна за препатилия отбор на червените. Играчите на Христо Янев спечелиха трофея след победа с 1:0 над Монтана на Националния стадион „Васил Левски“. Съблекалнята на носителите на купата се превърна в снимачна площадка и то без всякаква цензура.

 голи футболисти1

Пифа репортерстваше и взимаше блиц интервюта от героите и треньорите. Бившият вратар на ЦСКА демонстрира абсолютен непукизъм, с какъвто малко спортни репортери притежават, и се намъкна с телефона си направо в банята на отбора. Там едно от момчетата извади супер късмет – беше в гръб, докато камерата на Пифа обхождаше душ-кабинките, и така лъсна само голият му задник.

Още един такъв попадна в обектива секунди по-късно. Голото футболно представление предизвика истерия сред фенките на 31-кратния шампион, но така и не стана ясно кои са момците, които ги зарадваха със стегнати задни части.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране