05.02.2017 | 10:11
Гайдарски: Пръстовите отпечатъци са една от най-големите глупости, сътворени от Москов
Все едно сме държава от престъпници, каза той

Членовете на БСП са поискали да бъде въведено ограничението за до 3 мандата за народни представители

Бившият министър на здравеопазването Радослав Гайдарски обясни кой е реалния инициатор на това хората от БСП да имат три мандата като депутати. „Не е Корнелия, а хората по места са инициирали това с мандатите на депутатите. Хората, при които отивахме на срещи ни казваха: „Хайде, стига вече с вас. Пуснете млади хора да видим“, каза Гайдарски пред БиТиВи.

Той допълни, че с прекалено честото явяване по медии политиците са омръзнали на хората. „Промяната е насочена към някои наши колеги, които непрекъснато ги избираме, но ги местим в различни райони за листите. Избираме отново и отново пак тези същите хора- още малко е професия депутат ще направим“, поясни той.

Радослав Гайдарски коментира и проблемите в здравеопазването. „Илко Семерджиев върши много полезна работа. Петър Москов като повече политик и по-малко лекар, не можа да свърши нищо. Всичко това, което се говори за някакви реформи са балони, които се пукнаха с идването на Семерджиев. Пръстовите отпечатъци са една от най-големите глупости, сътворени по време на управлението на д-р Москов. Това нищо не значи. Москов говори против личната електронна здравна карта, която я има в цяла Европа. С пръстовите отпечатъци той направи, че сме държава все едно на престъпници“, коментира Гайдарски.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране