12.12.2023 | 21:52
Гърми гей скандал в екипа на Васил Терзиев!
Бъдещият главен архитект на София Любо Георгиев живее с мъж. Хвали се, че станал "татко", но истината ще ви потресе!
Любо Георгиев
ПИК

Арх. Любо Георгиев, който иска общината да настанява в частни празни апартаменти наематели, е кандидатът за главен архитект на София на кмета Васил Терзиев.

В момента бившият директор на общинското „София план“ е назначен за съветник на Васил Терзиев. Той отговаря за градоустройството и вече разполага със собствен кабинет в сградата на ул. „Сердика“, където се намира направление „Архитектура и градоустройство“ на Столична община. Преди седмица арх. Любо Георгиев черпи новите си колеги затова, че е станал татко. Прекрасна новина, която накара да потърсим информация за щастливото семейството и съпругата на бъдещият главен архитект.

Истината се оказа като написана за холивудски филм, в който са спазени всички нови джендър-правила на американското кино. Георгиев наистина се оказа, че живее с бебенца-близнаци, родени преди две седмици. Изненадващо обаче баща на двете бебета не е арх. Георгиев, а Пламен Марков Марков. Пламен Марков се оказа дългогодишният интимен партньор на арх. Любо Георгиев, с когото живеят заедно от години в кв. „Гоце Делчев“ в София.

Близки приятели на Пламен и Любо разказаха пред медията ни, че двамата от дълго време са искали да имат деца. Тъй като в България все още е забранено, решили да заобиколят правилата като използват услугите на сурогатна майка.

Жената, износила дечицата на арх. Любо Георгиев и неговият приятел Пламен, е грузинка, която срещу добро възнаграждение е станала „майка“. Проучването ни показа, че това не е единичен случай, а много гей-двойки мъже прибягват до този метод с наемане на утроба от жени от бившия соц.-лагер, които да износят децата им.

След това „майките“ се отказват от родителските права и се прибират в родната си страна.

Любо Георгиев е част от групата „Екипа на София“, която подкрепяше кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София. Сега той е получил обещание лично от кмета Терзиев, че ще бъде възнаграден с поста „главен архитект на София“.

Любопитна е и професионалната биография на арх. Любо Георгиев. Той е бил служител на бившия кмет Фандъкова, освободен след възложен одит на общинското предприятие „Софияплан“, което той оглавяваше. Георгиев е бил директор на общинското предприятие от 2017 до 2021 г. През това време той похарчи близо 1 млн. лв. за изработване на документа „Визия за София“. След освобождаването му от общинската служба той представя Визията като проект, изработен от новосформираната около него група, наречена „Екипа на София“.

 

1 коментар

  1. Аз1 каза:

    Да са им честити на Софиянци
    Нали си ги избраха

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране