02.02.2024 | 12:10
Гатьо и Кобилкина влизат в Хелс китчън
Те ще са в отбора на златните

Нова телевизия трудно се отказва от уникатите, изникващи от нейните реалитита. Пример за това е колоритният бивш командос Пеньо Гатевски – Гатьо, изплувал миналата есен в „Игри на волята“, когото много зрители обявиха за преродения Бай Ганьо.

След екстремното реалити той влезе в „Черешката на тортата“, а сега ще проължава да се мъчи да готви в новия сезон на „Хелс китчън“. Заедно с него в кулинарното шоу влиза и Наталия Кобилкина, която е известна с други умения.

Ганьо и Кобилкина ще са в отбора на златните, който в „Кухнята на ада“ съществува от миналата година. В него готвят популярни личности.

Колко готви Гатьо всички видяха на 12 декември миналата година, когато бившият командос посрещна гости в „Черешката на тортата“. Сьомгата му беше сурова отвътре, но за сметка на това – изгоряла отвън.

„Щом правим кеск, значи всичко е ОК“ – така се шегуват фенове на предаването, след като стана ясно, че и сексоложката Наталия Кобилкина става част от него. Тя е нещо като оригиналната версия на миналогодишната победителка от отбора на златните Виктория Капитонова.

Кобилкина винаги е твърдяла, че не обича да се върти в кухнята. Не е изключено обаче да поднесе изненада.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране