01.06.2017 | 0:01
Гавра! Организатор на концерти на Лепа Брена и Цеца поема Агенцията за българите в чужбина
Бойко Борисов се отблагодарявал на Петър Харалампиев, който довел в България любимите му сръбски чалгаджийки

Правителството определи Петър Харалампиев за председател на Държавната агенция за българите в чужбина. От декември 2014 г. до м. май т. г. Петър Харалампиев е заместник областен управител на област София. Бил е изпълнителен директор и член на Управителния съвет на фондация „Българе“. Магистър е по право от СУ „Свети Климент Охридски“, гласи информацията на правителствения пресцентър.

Петър Харалампиев е известен повече като лидер на „БГ патриот”, както и с прякора си Бате Харо, разкрива сайттът „Афера“. Бате Харо има отдавнашно приятелство с Бойко Борисов. Защото Бате Харо е известен като организатор на концертите на Лепа Брена и Цеца Величкович у нас. При една от визитите на Лепа Брена, Харалампиев дори я заведе в МС, откъдето е общата му снимка с Борисов. На другата снимка – Бате Харо позира и с Цеца Величкович, която очевидно е голяма слабост на Борисов.

След като Харалампиев поема Агенцията за българите в чужбина, “Трепни” на Цеца може да стане химн на два милиона наши сънародници, които живеят по света. А за посланик на българите в чужбина, Бате Харо може да предложи Божинката. Борисов и него се преглътне. В името на властта…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране