12.11.2022 | 12:18
Ген. Атанасов: България да се освободи от Борисов, никаква коалиция
Няма да подкрепим кабинет с третия мандат, тип "Беров", отсече лидерът на ДСБ

България трябва да се освободи от Бойко Борисов, с ГЕРБ не трябва да се прави никаква коалиция, призова остро лидерът на ДСБ ген. Атанасов.

Основната разделителна линия с ГЕРБ е борбата с корупцията. Там ГЕРБ не са в състояние да бъдат на едно мнение с нас, заяви съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов по Би Ти Ви.

Борисов изрежда главно международни теми, по които сме на едно мнение. Но той е много гъвкав по международните въпроси. С едната ръка купува изтребители от американците, с другата строи газопровод на Путин, заяви Атанасов.

България трябва да се освободи от Бойко Борисов, защото той идва от ъндърграунда и доведе корупцията в управлението, смята той. Нашата цел е да демонтираме корумпираната държава на Борисов.

Не е възможна коалиция с ГЕРБ, имаме сериозни разделителни линии.  Бойко Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган от Банкя. Ние няма да подкрепим правителство тип „Беров“, отсече съпредседателят на „Демократична България“.

Атанасов повтори мантрата на ДБ – че трябва да се състави кабинет с втория мандат.

Следващата седмица ПП и ДБ започват разговори за общо явяване на местните избори в София догодина. Готови сме да получим третия мандат, увери още Атанас Атанасов. Не бива да стигаме до третия мандат, обаче смята той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране