20.05.2016 | 0:01
Гришо бил най-надцененият играч
"Коя е най-голямата красавица на корта?", тук професионалните тенисисти са категорични - Шарапова (35,5%)

Григор Димитров бе определен за най-надценения играч в момента. Анкетата е направена от американското издание ESPN сред 31 професионални тенисисти. Всичко се случва в навечерието на втория за годината турнир от Големия шлем – „Ролан Гарос“, жребият за който е днес.

12,9% от анкетираните са посочили, че българинът е най-надценяван в Тура. Интересното е, че при дамите със същия резултат първа е бившата приятелка на Димитров – Мария Шарапова. Следва Каролин Вожняцки с 9,7%.

В същото време професионалните тенисисти смятат, че най-подценяван е испанецът Давид Ферер с 19,4% от гласовете. На второ място е 22-годишният австриец Доминик Тийм с 9,6% и Анжелик Кербер (Гер) с 6,5%. Сред недооценените е и канадецът Милош Раонич с 6,5%. Друг от въпросите е „Смятате ли, че Роджър Федерер ще спечели още титли от Големия шлем“, на което 51,6% са гласували с „Да“, а 48,4% с „Не“.

„Коя е най-голямата красавица на корта?“, тук професионалните тенисисти са категорични – Шарапова (35,5%). Следват Южени Бушар с 12,9%, Серена Уилямс и Виктория Азаренка с по 12,9% и Каролин Вожняцки с 9,7%.

Интересни са отговорите на доста наболелия напоследък въпрос за уговорка на мачове. 74,2% от тенисистите твърдят, че никога не са подозирали свой опонент в това престъпление, а едва 25,8% отговарят с твърдо „Да“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране