20.02.2024 | 11:57
И Сербезова се изкара репресирана!
Историята с убития Мартин Нотариуса е удобен случай да се изпере нечий образ и да се представи за пострадал от актуалния злодей
Стефан Константинов

Всяко разместване на задкулисните пластове е удобна възможност за поява на „репресирани“. Чудесно вписващи се в пороците на системата хора изведнъж се представят на засегнати от нея.

Така се плува по повърхността, в синхрон с моментното течение. Сериозна медия днес анонсирала, че заплахи свързани с групата на Нотариуса е получавал бивш министър.

След което е разказана претоплена история, послужила навремето въпросното лице като „репресирано“ да се озове в редовете на борците за промяна.

Всъщност никаква връзка с Нотариуса се оказало, че няма, но защо да не се изпере нечий образ и не се представи за пострадал от актуалните злодеи? Днес/утре това може да му е актив. Говорело се за репресии, проверки, заплахи. Ама въпросното лице, когато беше министър, използва цялата палитра подобни действия.

С точно определени цели и съвсем не в обществен интерес, който трябваше да защитава. И за това има документи, доказателства, а не общи приказки как някой се бил обадил, пък казал, ама не от негов номер, ама имало свидетел на телефонен разговор.

Делата, делата гледайте. По тях хората се познават. Минус по минус е плюс само в математиката. В живота гнила ябълка по гнила – все си е гнилоч.

Стефан Константинов, бивш министър на здравеопазването.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране