03.07.2022 | 17:52
Истината е, че Русия не дава нито лев в България
Не защото е морална, а защото няма нужда. Хората тук я обичат безплатно

Всички журналистки, които минаха през леглото на Бойко Борисов, пипаха му мускула и междувременно обслужваха всяка власт, която българския гламав гласоподавател изтикваше със свободни и напълно безотговорни избори, днес кудкудякат като мисирки четирите хиляди лева от Путин, пуснати от себеподобна лека жена съвсем целенасочено от израелския пиар на ПП (трошат пари за глупости:)).

Конкретното число се запомня, а не дали историята зад него е вярна или не.

Затова и Бориславова (вземала 15000 на месец от държавната ББР без да прави нищо, има публикуван договор с нейното име) я изтърси, за да се тиражира и влезе в ежедневна употреба от платени и неплатени глупаци. Истината е, че Русия не дава нито лев в България.

Не защото е морална, а защото няма нужда. Хората тук я обичат безплатно. Не така стои този въпрос за САЩ. Потрошиха стотици милиони, за да отгледат една малка и неприятна група от клакьори, които им похарчиха парите напразно, допринасяйки за най-русофилските настроения в страна от ЕС.

Местният американски слугинаж, съставен предимно от бивши комунисти, треторазрядни доносници на ДС и по-младите метреси на мутренския преход, роди уродливи плодове.

Накара убедени американофили като мен да се отвратят от примитивната и безкултурна арогантност на Щатите. Те плащат директно на журналисти, магистрати, политици и анализатори (публично е) от 30 години, за да се държат като агенти на късния соц.

Партийни комисари със сектантски дух.

И става все по-зле. Техните български платени чиновници не могат да предизвикат друго, освен потрес. Знам ги поименно и ги познавам добре.

Те излъчиха най-некадърното и мошеническо управление в историята на прехода в лицето на Кирил и Асен и то казва всичко за тази общност и този 30 годишен проект. Зрелищен провал.

Явор Дачков, фейсбук

1 коментар

  1. ИванКо каза:

    С всеки изминат ден Явор Дачков става все по точен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране