14.01.2024 | 12:03
ИТН подкрепят вдигане на цената на Синя и Зелена зона в София
"Подкрепа" проведе поредната си среща по проблемите на градския транспорт
ФТР „Подкрепа“ проведе поредната си среща по проблемите на градския транспорт. Този път срещата беше с общинските съветници от ПП „Има такъв народ“.Това става ясно от публикация във Фейсбук.
„Отново поставихме искане за увеличение на средствата за градски транспорт в общинския бюджет за да може да се увеличат заплатите на работниците. Временното спиране на нощния транспорт също бе тема на разговора, както и недопускане на обединяване на дружествата в едно. По време на разговора бяха обсъдени и възможности за подобряване на условията на труд“, пише в профила си Иван Кирилов.
От същата публикация става ясно, че общинските съветници от „Има такъв народ“ са поели ангажименти за повишаване цената на платеното паркиране в София.
„Общинските съветници подкрепиха нашите искания, като заявиха, че ще предложат да се увеличи цената за паркиране в синя и зелена зона, с цел увеличаване приходите за транспортните дружества. Предложиха също да бъдат въведени ваучери за храна за да се спестят средства посредством данъчно облекчение. Изразиха мнение, че подкрепят временното спиране на нощния транспорт“, пише още Кирилов.
„В края на срещата се разбрахме, че ще си партнираме за да можем да си бъдем полезни по отношение решаването на проблемите на транспортните работници“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране