18.01.2017 | 0:01
Изчезналият Майкъл писа във Фейсбук и се видя с майка си
От пловдивската полиция също потвърдиха, че ученикът е открит, но не пожелаха да коментират къде е бил през последните три месец

18-годишният Майкъл Кривиралчев от Пловдив, който бе в неизвестност от октомври 2016 г., написа пост в профила във Фейсбук и се видя с майка си Гергана. Ученикът от пловдивското СУ „Св. Константин Кирил Философ” бил видян за последно на 25 октомври м.г. на излизане от дискотека в града под тепетата. Майка му Гергана Михайлова и нейни близки призоваха вчера всеки, който е виждал момчето да сигнализира в МВР. Майката дори заяви, че предполага, че синът й е отвлечен.

След като от вътрешното ведомство го обявиха за издирване, тази сутрин Майкъл Кривиралчев публикува пост в личния си профил във Фейсбук.

„Добре съм….. просто ми омръзна цял живота да бъда използван и командван от 99% от хората който познавам. Просто искам малко време да ми мине това мъчение през тези трудни 18 години….. Единствения човек на който мога да благодаря и да подкрепя винаги това е Гергана Михайлова. Майка ми… Тя е единствения човек който винаги ме е подкрепял и ми е помагал винаги с каквото и както може. Ако някой се почувства обиден „свалете си малко самочувствието“. Няма човек на земята по ценен от майката!!!! Извинявам се от цялото си сърце за напрежението което създадох…. Просто повярвайте ми не ми е било лесно!!!!!!“

Постът обаче предизвика множество съмнения сред приятелите на ученика, че някой друг пише в профила му. Те поискаха от Майкъл да публикува своя снимка, за да са сигурни, че пише той, но такава не се появи. Вместо това момчето отговаряше на всякакви въпроси, чиито отговори би трябвало да знае само той.

По-късно стана ясно, че след публикацията в социалната мрежа, младежът е писал и на майка си. Поставил й обаче условие, че ще се види с нея, ако полицията прекрати търсенето му. Все пак двамата са се видели. От пловдивската полиция също потвърдиха, че ученикът е открит, но не пожелаха да коментират къде е бил през последните три месеца. Оттам уточниха, че е бил хвърлен доста ресурс в издирването.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране