13.11.2022 | 12:06
Изритаха дръзката Елена от редиците на ДСБ
Елена Спасова бе и кандидат за председателския пост

Районната председателка на ДСБ „Лозенец“ е изключена от партията. Новината съобщи самата тя във Фейсбук профила си. Елена Спасова бе и кандидат за председателския пост на мястото на ген. Атанасов, но оттегли кандидатурата си в полза на Цецка Бачкова.

„Преди два дни бях уведомена, че съм изключена. Уронвала съм престижа на партията с това, че изразявам инакомислието си“, пише тя.

„По-зрелите от вас помнят времената, когато Партията беше права, дори когато греши. По-младите сега също имат шанса да го запомнят, но за щастие или нещастие не знаят какво е ДСБ“, написа още Спасова, която бе председател в столичния район „Лозенец“.

„Аз съм районен председател и въпреки, или може би именно заради т. нар. „уронване“, моят район неизменно е бил с най-добри резултати за партията в цялата страна. Избирателите ценят когато не ги будалкат, когато не ги държат на тъмно и не им пробутват мухлясали лозунги. И гласуват за резонни хора, вместо за напудрен фалш. Затова и имате генерал с 800 преференции в половинмилионен град като Варна.“

Елена Спасова е член на ДСБ от 2013 г. Тя заяви, че е направила за партията, каквото е можела.

„Съживих организацията си, катализирах създаването на младежката структура, печелих избори, разнасях храна по секции, приобщавах…“, пише тя.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране