19.01.2017 | 13:09
Караджов се оказа провокаторът на бойкота в пленарната зала
Поне да си беше прочел речта, вместо да срича, казал реформаторът

Реформаторът Гроздан Караджов се оказа депутатът, който повлече крак за развялането на дисциплината в пленарната зала по време на речта на новия президент.

През цялото време народни представители шумяха, а репликата на Караджов „Поне да си беше прочел речта, вместо да срича“, достигнала до ушите на Радев. Той спря за миг да говори, след което произнесе фразата, че от прекалена употреба думите се изхабяват. Избухна невъздържан депутатски смях, което провокира Радев да каже репликата: „Имате още една седмица“.

По-късно Караджов изригна, че президентското слово било слабо и обидно за депутатите – затова напуснал. Тогава Караджов, Валери Симеонов, Петър Славов, други депутати от РБ и ПФ, а и някои от ГЕРБ напуснаха залата обидени. Самият Симеонов добави към това, че президентът ги пропуснал в началото в обръщението си.

1 коментар

  1. Монев каза:

    Този вижда,че НС се отдалечава от него с километри,няма да свива по 4-5 хиляди лева на месец и е обхванат от неистов идиотски бяс.Милиони българи казаха ДА на ген. Радев на изборите за Президент,а този с дебелият врат, ще остане завинаги в тъмното забвение.Зрителите видяха, кои плужеци се измъкнаха от пленарна зала по време на президентската реч.Какви българи сте вие,които не уважавате държавните институции!?Позор наричам такова просташко отношение.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране