01.05.2018 | 18:44
Каракачанов: Бих поканил Нинова, ако не е седнала на агнешко, да дойде да си поговорим като българи

Опитваме се да правим нещо и не мога да бъда особено доволен на този хубав ден като слушам, че държавата едва ли не се управлява от някакви изроди, които стоят в задкулисието и правят всичко друго, но не и в полза на гражданите. Така военният министър Красимир Каракачанов коментира призива на лидера на БСП Корнелия Нинова към правителството да си отиде, заедно със задкулисието, което му дърпа конците.

„Ние ще продължим да работим до 17-17.30 ч., после ще пием по една бира. Бих поканил и г-жа Нинова, ако има свободно време и не е седнала на агнешко, да дойде и тя, и да си поговорим като българи, а не да се делим на леви и десни“, иронично допълни Каракачанов, който даде съвместна пресконференция с финансовия министър Владислав Горанов и вицепремиера Томислав Дончев.

„Качеството на управлението се мери само през избори. Всички други претенции на партии как се управлява и кога трябва да се управлява намират своята опора в единствената вярна социология и то не по Кънчо и Андрей, а по избори, на които народът взима своите решения“, заяви Горанов. По думите му „добрата новина е, че след последните избори, държавата една година се движи в правилна посока и това е вярно по всички индикатори, по които това може да се мери обективно“.
„Пътят към влизане в МС не става със засилване по „Дондуков“, а минава през избори“, включи се и Томислав Дончев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране