28.11.2016 | 8:13
Каракачанов: Да, ще опитаме да съставим кабинет! Ако се наложи, ще съм премиер
ПФ няма да води преговори с ДПС и ДОСТ

България има нужда от стабилно правителство. Отговорът ни е „да“ – ще опитаме да съставим правителство. Това заяви пред Нова лидерът на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

Ние преговори с ДПС и ДОСТ няма да водим, но с всички останали формации ще разговаряме! Ако се наложи, бих станал премиер, но това не е най-важно, допълни патриотът.

Реакцията на премиера в оставка Борисов относно ситуацията в Харманли е правилна – той отиде в рамките на едно денонощие два пъти, направи всичко възможно.  С него говорихме и по телефона.

В момента се прави това, за което ние говорихме – тези хора да бъдат настанени в лагери от закрит тип, извън населени места, каза Каракачанов.

Защо месеци наред се криеше, че има подвиквания, закачат се жени, там се бият и колят по между си. В по-голямата си част настанените в Харманли са афганистанци, иракчани. Какво още трябваше да се случи, попита Каракачанов.

България трябва да се отдели от това какво говорят бюрократите в Брюксел и да е наясно, че може да потърсим подкрепа от Вишеградската четворка така, както направи Сърбия. Тяхната граница става все по-непропусклива, докато в България се натрупват все повече бежанци, категоричен е патриотът.

1 коментар

  1. A 21 каза:

    На този бояджия ,, патриот,,ченге ,устата му е по голяма от тази на крокодил за лапане.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране