18.06.2022 | 21:07
Киро и Асен опитали да купят и Ангелкова?
Бившия министър на туризма „пробита“ на Халкидики чрез кумовете си Даниел и Виолета Лорер

Депутатът от ГЕРБ Николина Ангелкова, бивш министър на туризма в два кабинета на Бойко Борисов, също е била оферирана от „Продължаваме промяната“ да присъедини гласа си към управляващите, за да не падне правителството на Кирил Петков, научи сензационно „Уикенд“.

Преди дни от „Продължаваме промяната“ намекнаха, че е възможно някои депутати от ГЕРБ да ги подкрепят в пленарна зала, макар именно партията на Бойко Борисов да внася вот на недоверие срещу кабинета „Петков“.
На пръв поглед изглеждащия невъзможен пробив срещу бивш министър на ГЕРБ е бил осъществен преди около седмица от Даниел Лорер и съпругата му Виолета, твърди отлично информиран източник на „Уикенд“. Според думите му, семейство Лорер прекарали на гръцкия полуостров Халкидики отминалата събота и неделя в компанията на Ангелкова, а триото умело чертаело стратегията по какъв точно начин тя да гласува за „Продължаваме промяната“ по важни за управляващата партия теми. Предполага се, че при гласуване на вот на недоверие срещу кабинета „Кирил Петков“, Ангелкова ще пропусне да дойде в Народното събрание по „здравословни причини“.

Малко известен факт е, че Николина Ангелкова е най-добра приятелка на Виолета Лорер, съпругата на министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер. Още по-малко хора пък знаят, че семейство Лорер са кумували на сватбата на Ангелкова през лятото на 2014 г. Тогава ексминистърката на туризма се омъжи за бизнесмена Христо. Журналисти не бяха допуснати до пищната венчавка на Николина Ангелкова, която разпространи до медиите единствено снимка от официалната си сватбена фотосесия. Паметливи припомнят, че тогава Ангелкова може би умишлено е спестила и имената на кумовете си от медиите. По това време дамата е в най-близкото обкръжение на Росен Плевнелиев. Именно от там се запознава и с Даниел и Виолета Лорер.

Преди около година бракът между Николина Ангелкова и Христо се разпадна и двамата официално се разведоха. Въхреки това обаче, бившия министър на туризма е запазила близките си отношения с кумовете си Даниел и Виолета Лорер. Някои твърдят, че и към днешна дата Николина Ангелкова прокарва свои интереси в Министерството на туризма именно чрез кумата си Виолета.

Функционери от ГЕРБ, до които „Уикенд“ се допита дали Ангелкова е склонна да предаде Бойко Борисов, бяха категорични, че това няма как да стане. Според думите им, Борисов нямал никакви съмнения към нея. „Още преди година се опитаха да направят интрига на Ангелкова заради близостта й със семейство Лорер, но тя не мина пред Бойко. Николина е доказала своята лоялност“, кълнат се в почтеността й гербаджиите.

2 коментара

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Ако има конкурс за емблема на гербопитеците, съм убеден,че ще го спечели коркодилът НИКОЛИНКА.

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘ „Още преди година се опитаха да направят интрига на Ангелкова заради близостта й със семейство Лорер, но тя не мина пред Бойко. Николина е доказала своята лоялност“, кълнат се в почтеността й гербаджиите.’
    Крокодилът на снимката,като всички крокодили е лоялен само и най-вече на неистовата си лакомия.Та и крокодилът николинка така…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране