10.09.2022 | 12:18
Колтуклиева за Радостин Василев: Бяхме на вечеря, сега лае като гладно улично куче
Тя заяви, че той "с перверзна наслада" е публикувал техни лични чатове

„11 месеца беше очарован да се чува и да си говори с мен. Донесе ми талисмана на зимната Олимпиада от Пекин. Покани ме на кафе, бяхме на вечеря, искаше да идва в Лондон. Била съм дъното на журналистиката, а сега лае като гладно улично куче“, това заяви журналистът Соня Колтуклиева по адрес на бившия Министър на спорта Радостин Василев пред „ЕвроДикоФ“.

„Защо не говореше така Радостин миналия септември, когато бях единственият човек, който го защити заради 500 хил. лв.“ (скандалът с Татяна Дончева б.р.), продължи тя.

„Къде беше този самохвалко, когато цялата държава по времето на второто правителство на Бойко Борисов, ме мачкаше като валяк“, попита пред „Евроком“ Колтуклиева.

Тя нарече Радостин Василев самовлюбен и заяви, че той „с перверзна наслада“ е публикувал техни лични чатове.

„Защо от „Сердика – спортни имоти“ са дадени 117 350 лв. на кантората на Лена Бориславова и майката на Никола Минчев“, продължи с въпросите журналистът.

„Защо натрапи да управляват БСТ и Национална спортна база двамата си най-добри приятели от детинството Александър Тодоров и Венцислав Петков“, пита риторично тя.

„Един случаен човек в политиката в политиката се държи като многострадална Геновева“, завърши журналистът.

2 коментара

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Уважаема редакция на МИГ НЮЗ ИНФО.До кога ще ни занимавате с измислената драма между една долнопробна курва и един мазен,гелосан педал.Айде къш у гюбрето,БОКЛУЦИ.

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Уважаема редакция на МИГ НЮЗ ИНФО.До кога ще ни занимавате с измислената драма между една долнопробна курва и един мазен,гелосан педал.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране