29.05.2023 | 21:41
Културист превъртя, съблече се гол в центъра на Русе, влезе в шадравана и взе да буйства (видео)
Барети обезвредиха младия мъж с електрошок

Мъж на възраст между 25 и 35 години бе арестуван в Русе от баретите, след като влезе в шадравана в центъра на града и се държа агресивно с гражданите. Десетки хора станаха свидетели на задържането на младия юначага, който явно не бе в добро психическо състояние.

„Първо се появи пред общината и започна да чупи и къса знамената. Крещеше някакви несвързани неща. След това побягна и се метна в шадравана, където се съблече гол“, разказа пред Lupa.bg местната учителка Наталия Петрова.

Сигналът, че в шадравана има мъж с неадекватно поведение, е подаден в полицията малко преди 15 часа днес, коментира регионалният говорител на МВР Даниела Малчева. Той си разкъсал ритуално тениската и останал полугол. След това започнал да крещи цинизми и след като бил подканен от граждани да излезе от шадравана, започнал да ги псува и заплашва. Уплашени хора твърдяха, че ги е заплашил, че ще „изяде черния им дроб“.

Веднага на място са изпратени екипи на полицията. Наложи се и намесата на служители от сектор „Специални тактически действия“. След разговори, продължили около половин час, между униформените служители и мъжа, последният излезе от шадравана и побягна. Той обаче бе арестуван и отведен. Тъй като буйстваше, му бе приложена и електрошокова палка. „Милост, милост! Пуснете ме!“, крещеше човека. Назначена му е психологическа експертиза.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране