13.06.2016 | 21:31
„Левски“ привлече защитник на „Славия“
Николай Илиев е новият шеф на УС на "сините"

Защитникът Димитър Пиргов е второто ново попълнение на „Левски“. 27-годишният футболист идва от „Славия“, след като договорът му изтича в края на месеца. Централният бранител подписа за 2 години със „сините“. Преди него клубът от „Герена“ привлече и перуанския халф Хеан Деса, като двамата ще започнат подготовка с тима от днес.

В същото време бившият защитник Николай Илиев бе избран за нов председател на УС на „Левски“. Това стана ясно на днешното заседание на управата, която ще продължи да действа до 30 август. Тогава Общото събрание на клуба ще трябва да избере новото ръководство, след като по-голяма част от настоящото хвърли оставки. Те не бяха приети от Наздорния съвет, но председателят на УС Иво Тонев е категоричен, че ангажиментите му с ръководенето на клуба са приключили и неговото място бе заето от Илиев. Той е получил картбланш да преговаря и със заместника на Георги Иванов на поста спортен директор.

„Целта пред „Левски“ е спечелване на шампионата и купата на България. Преговаряме с още двама-трима играчи от чужбина, така че ще направи всичко възможно да осигурим нужното на треньора Любо Петрович за постигаве на поставените задачи“, заяви Илиев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране