10.10.2021 | 11:32
Лозан Панов с нова визия. Как смени очилата си?
"Това нещо, кацнало на носа му ..."

Очилата на Лозан Панов развълнуваха мрежата повече от самото кандидатиране на съдията за президент.

„Скъпи приятели, роднини, колеги и любими мои клиенти! Ако някой от вас, познава господин Лозан Панов – моля ви! Умолявам ви, на колене ви моля – да свържете господина с мен или с коректен колега-оптик. Това нещо, нещастно кацнало на носа му, с безумно късите дръжки и трогателни размери, вероятно с древни прогресивни стъкла – е всичко друго, но не и очила, подходящи за господина, за мъжа, за съдията, за кандидат-президента!“, написа във Facebook на Мина Стоянова – Димитрова, оптик и собственик на оптика.

Темата за очилата на Панов предизвика и професионалния интерес на оптиците. „Цялата оптична общност сме в готовност да съдействаме! Уверявам ви!!!“, добави Димитрова в публикацията си от 7 октомври.

Ден по-късно на 8-ми октомври Панов посети оптиката, а лично Мина Стоянова – Димитрова направи преглед и консултацията за нови очила на политика. Посредник на операцията по думите на Мина Стоянова е ПР-ът Ивет Добромирова, която бързо е реагирала на ситуацията.

Многобройни снимки илюстрират целия процес по купуването на новите очила на Панов. От публикацията става ясно, че въпреки настояването на оптичката да подари очилата на Панов, съдията си ги е закупил.

„Адмирации! Перфектна работа!”, „Страхотни сте! Свалили сте му десет години с тези прекрасни очила!”, са само част от коментарите за съдействието и добрата работа на Мина Стоянова – Димитрова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране