06.11.2021 | 0:09
Луна побърка Цветанка Ризова. Ето какво й наговори
„Аз съм Луна Йорданова и съм новият президент на България!“

Невероятна словесна престрелка се разигра между ексцентричен кандидат за президент известна наша тв водеща. „Знаете ли коя съм аз?“ с този въпрос Луна стъписа водещата на предаването „Лице в лице“ по bTV Цветанка Ризова. „Не знам достатъчно… Но ви познавам отдавна.

Вие сте герой от телевизията, от музиката, от шоубизнеса“, кратко й отвърна Ризова. „Аз съм Луна Йорданова и съм новият президент на България!“, отвърна й Луна.

Водещата я попита дали вече е изпратила писмото си на американския президент Джо Байдън и получила ли е отговор, но вместо това Луна Йорданова изведнъж започна да чете куп листи, които носеше със себе си.

От етикецията се знае, че когато един мъж откаже показа на танц за една жена не е добре“, четеше като стихосбирка Луна.Ризова се опита да я прекъсне с призива да говорят и да водят разговор, а не да чете от лист, но това не спря Луна.

„Искам да Ви помоля да не ме прекъсвате“, отсече мераклийката за „Дондуков“ 2.„Няма такъв регламент. Така създавате впечатление, че с Вас не може да се води диалог. Кажете как ще се справите с коронакризата?“, заяви водещата, но Луна продължи да чете листчетата си сякаш не я чуваше.

Напъните на Ризова да проведе диалог останаха безуспешни. Каквито и въпроси да задаваше на Луна тя четеше без да й обръща внимание. „Времето изтече. Чудесно четете, благодаря Ви, но времето приключи“, каза накрая Ризова, а дори докато обявяваше финалните думи и започна т. нар. „шапка“ на предаването Луна продължи да чете.

1 коментар

  1. Дениро каза:

    Луда Йорданова – 1.1%

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране