27.10.2021 | 16:34
Луна: Слави ме покани на интимна среща, Радев е комунист
Аз вече съм избраният президент на България, обяви тя

Лидерът на ИТН Слави Трифонов е поканил най-екстравагантната сред кандидатите за държавен глава – Луна Йорданова, на среща. Фолкпевицата сама съобщи, че Дългия й се обадил след участието й в национален ефир редом до Волен Сидеров и бе изгонена от телевизионното студио, за да я извика на рандеву и да я защити заради случката.

Луна обаче се нахвърлила срещу него, като го обявила за плагиат заради песента и видеоклипа за президентските избори от 2016 г., обвинила го, че забогатял на гърба на народа и че никога не получавала подкрепа от него, за сметка на липсата на извинение за дългогодишните шаржове в предаването му с нейния лик.

„Аз вече съм избраният президент на България“, обяви Йорданова в ефира на ТВ1, като се аргументира, че телефонът й звънял денонощно.

Тя отново нарече Радев „комунист“ и каза, че многократно го е молила за срещи, но това не се осъществило, защото не била част от олигархията.

Иначе сама с последните си средства финансирала кампанията си, въпреки че получавала оферти и от мастити бизнесмени.

По повод предложението й за брак, отправено чрез риалитито „Биг Брадър“, в което тя участва преди години, към Бойко Борисов, Луна обяви, че то било по сценарий.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране