19.01.2016 | 0:01
Мъж наръга над 10 пъти момиче на спирка в Перник
Девойката е била нападната без видима причина

Мъж наръга с нож над 10 пъти 15-годишно момиче вчера сутринта на спирка в Перник, съобщиха от Окръжната прокуратура Перник. Радослав Колев от Радомир е задържан, а момичето е закарано в пернишката болница. Девойката е била нападната без видима причина.

Момичето и 28-годишният мъж, стояли на спирката и с пристигането на автобуса той започнал да забива ножа в тялото на момичето, след което го завлякъл в рейса. Сигнал за инцидента е подаден от пътник в автобуса. Шофьорът дори свалил табелата с номера на автобуса, за да закара по-бързо пострадалата в болница, но в това време дошли и полиция, и линейка. От Окръжната прокуратура в Перник са започнали разследване на Радослав Колев от Радомир за опит за убийство по хулигански подбуди на 15-годишно момиче.

Колев е многократно осъждан за хулиганство, за унищожаване и повреждане на чуждо имущество, за държане на наркотични вещества и за грабеж. Последното си наказание Колев е изтърпял в затвора Бобов дол на 23 юли 2012 г.

Момичето е в реанимация. Във фейсбук призовават за даряване на кръв – независимо от това каква кръвна група са доброволците. Майката на момичето е публикувала следното съобщение: „Хора, живеем в ад. Търсят се кръводарители за Зорница Спасова, на 15 г., тази сутрин е била прободена 13 пъти с нож“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране