11.10.2023 | 14:59
Медведев се гаври със Зеленски: Наркоман с изпържен мозък, чалма и брада
Безсмислено е да говорим на наркоманите с езика на разума, да ги насърчаваме да използват мозъка си. Него го няма, изгорял е от белия прах, написа бившият премиер и президент на Русия

Заместник-ръководителят на руския Съвет по сигурността Дмитрий Медведев за пореден път се изгаври нескопосано с украинския президент Володимир Зеленски. В Телеграм той публикува текст, с който обявява Зеленски за наркоман и негов колаж с брада и чалма на главата.

Ето пълния текст на съобщението на Медведев, който е бивш премиер и президент на РФ, както и председател на управляващата партия „Единна Русия“:

„Зеленски каза, че Русия стои зад движението Хамас.

Безсмислено е да говорим на наркоманите с езика на разума, да ги насърчаваме да използват мозъка си. Него го няма, изгорял е от белия прах.

Затова трябва да отговорим така: ИД (Ислямска държава е организация, забранена в Руската федерация) е традиционен партньор на украинския режим, изпълняващ терористичните си мисии по цялата планета. Украинските власти признават сходството на позициите на идеологията на Бандера и идеологията на ИД.

ISIS (ИД) редовно получава големи спонсорства от кликата на Зеленски, както и различни оръжия, които укронацистите са откраднали от доставките на НАТО. Членовете на ISIS имат тайни сметки в украински банки и тайно изкупуват украински недвижими имоти.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране