13.10.2021 | 18:41
Методи Лалов няма спирачки: Ако трамвай бутне Христо Иванов, кой ще поеме ДБ?
"Я питайте защо е напуснал Кирил Петков и много други имена?"

„Ами че ако утре Христо Иванов го бутне трамвай, кой ще поеме лидерството?“, пита реторично общинарят и бивш съдия Методи Лалов, предизвикал бурен предизборен скандал в Демократична България с твърденията си, че коалицията се управлява авторитарно и не се допускат различни от вече познатите лица до върховете на листите за депутати.

Пред „Студио Банкер“ Лалов обяви, че триото, начело на „Да, България“ – Христо Иванов, Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев всъщност се страхувало от управлението на държавата. „Аз не съм напуснал съдийската си кариера, за да им служа“, отсече той и заяви, че не страдал от никакъв кариеризъм.

„Я питайте защо е напуснал Кирил Петков и много други имена? Различия във вижданията? Това не е проект на Христо Иванов“, критикува още бившият магистрат. И разкри, че изобщо не е искал да бъде кандидат за депутат. „Нашият разрив е само частен на фона на всичко, случващо се в партията“, обяви той.

Методи Лалов разкри още, че раздорът е започнал по отношение на темата за заплщането на общинарския труд.

„За Пеевски се говори често, но аз за Прокопиев отговори нямам, а всички в партията знаят“, критикува още той. Чувал под сурдинка обаче, че соченият за олигарх се изживявал като ментор на ДБ. „Боря се да има дебат, а Иво, Христо и Антоанета ги е страх от свойния аршин“.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране