20.04.2016 | 0:01
Миков разкри кризисния пиар на ГЕРБ
Управлението на ГЕРБ е изчерпано

Като кризисен пиар определи поведението на Бойко Борисов лидерът на БСП Михаил Миков. „Разбирам, че има засилени усилия за кризисен пиар. Това разбирам и от инструктажа, който бе проведен в НДК, от начина, по който беше проведен, от опита да се приема желаното за действително. Но най-важното е какво ще разберат българските граждани.

Смятам, че те добре разбират, че това управление е изчерпано. Изчерпано е и като политическа конфигурация, и най-вече като политика, която не може да осигури развитието на България, не може да реши никой от проблемите, с които се захваща, въпреки тяхната целофанена опаковка“, заяви Миков.

Лидерът на социалистите призова, когато се говори за политическа класа, да се прави политика. Всеки се доказва с делата си и хората са тези, които оценяват какво прави един политик за страната и какво не е успял да направи, заяви той. Миков отвърна и на заявката на премиера, който по-рано обяви, че променя профила на България въз основа на решенията, които взима.

„Вижда се, че профилът, когато той управлява, става доста грозноват. Затова ние ще се борим България да не се променя в тази посока, по която я тласка дясното правителство на Борисов“, заяви Миков. Той иронизира и очакванията на Борисов, че от добива на природен газ и петрол в Черно море страната ни ще получи 6 млрд. долара. Чувал съм за доста чудеса, които могат да се случат, но не е добре, когато един премиер се държи като магьосник, защото има риск публиката да се изнерви и да започне да го замеря с развалени яйца, заяви Миков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране