25.04.2021 | 21:08
Министърка краде скъп сервиз от хотел в Делхи
Старинния сервиз бил върнат с хиляди извинения. Уж било станало някакво недоразумение

Наша министърка с крадлив нрав задигнала скъп сервиз от хотел в Делхи, докато била в командировка, разкриват нейни подчинени, които се надяват, че пътищата им повече никога няма да се пресекат с въпросната дама.

Името й се пази в редакцията, но поради деликатност ще го спестим, съобщи „Уикенд”.

„В хотела бързо разбрали, че сервизът с висока антикварна стойност не краси витрина в президентския апартамент и веднага потърсили хора от екипа на министърката.

„Такъв срам брахме, че не е за описване” – разказват асистентите й и допълват, че сервизът бил върнат с хиляди извинения. Уж било станало някакво недоразумение.

Същата дама, която досега заемаше много висок пост, въпреки семплите си личностни особености, с които периодично правеше потресаващо впечатление, имала отвратителния навик да кара сътрудниците си да й помагат при смяната на тоалетите.

„Вероятно е гледала в някой филм, че слугите обличат и събличат аристократичните особи и тя беше решила да се прави на благородничка”– смеят се подчинените й. Допълват, че поне не ги е карала да я сресват.

Сега екипът на госпожата се надява да успее да запази постовете си в министерството, макар че сами признават, че е много малка вероятността това да се случи.

Те допълват още, че ако се направи справка кой от управниците най-често е имал смени в екипа си, ще излезе, че е тяхната шефка.

„Тя не може да говори нормално, кара се, вика, стресира екипа си и затова при нея текучеството е най-голямо, а в министерството, което управлява, е пълен хаос” – описват картинката служителите.

1 коментар

  1. Александър Линков каза:

    Защо го пишете, като не го съобщавате името на крадлата. Нека да се знае, какви хора ни управляват

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране