01.02.2024 | 20:46
Миската от „Барселонагейт“ с таен рожден ден
Борислава Йовчева живее в Турция в апартамент, купен тайно от Бойко Борисов

Тайно рождения си ден в края на януари е отбелязала митичната миска от сагата „Баселонагейт“ Борислава Йовчева. Бившата моделка е навършила 34 години в компанията на най-близките си хора. Пищните тържества отдавна не я изкушават и личните си поводи някогашната носителка на титлата „Мис Бикини“ отбелязва в тесен кръг и инкогнито в чужбина. По всяка вероятност на партито отново са присъствали нейните родители, брат й Станко и неговата съпруга Руми, с която са първи приятелки.

По последни данни Борислава се е установила трайно в южната ни съседка Турция, където обитава жилище за чудо и приказ. Йовчева напусна скандалната къща в Барселона още преди няколко години, когато се разрази международен скандал покрай имота, а името на миската бе свързано с това на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борислава страни от медийни изяви и от светския живот у нас от 2012 г. насам, когато става майка на дъщеричка Ема, но кой е бащата на детето, и досега не е известно. Момиченцето тази пролет ще навърши 12 години и вече е на прага на тийнейджърска възраст. Тя е ученичка в шести клас. Докато с майка й пребиваваха в имението в Барселона, имаше медийни публикации, че Ема е учила в едно от най-престижните училища там – „Ла Миранда“, където таксата за година е около 7 хиляди лева. Не се знае дали някой помага на Йовчева в грижите около дъщеря й към момента. Докато пребиваваха в Испания, луксозното имение там споделяха с нейните родители.

Миналата есен делото „Барселонагейт“, в което бе замесено и името на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, бе прекратено. През ноември обаче стана ясно, че прокуратурата е повикала на разпит Борислава Йовчева е София във връзка с разследване около закупуваното на апартамент в Истанбул, тъй като имало неясноти около финансирането на сделката. Повече информация по казуса обаче не бе изнесена.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране