12.10.2019 | 12:34
Мистерия! Кога Борисов се е срещал с Тръмп?
Българският премиер очевидно сънува американския президент, защото двамата никога не са провеждали среща
Единствената "среща" на Борисов с Тръмп

Премиерът Бойко Борисов продължава да лъже нагло и на едро пред когото свари. Поредната нагла лъжа, без никакво притеснение той изтърси пред представители на Българо-американската търговска камара на 7 октомври тази година. В речта си, изпълнена с и фактологически грешки, Бойко Борисов заявява, че многократно сее срещал с президента на САЩ Доналд Тръмп…

„Аз съм имал срещи, разговори с президента Тръмп, с шефа на департамента, със зам.-държавния секретар Съливан, Помпео го каза, и винаги сме поставяли геостратегическата ориентация и силата на България на единственото място и единствено в НАТО“, казва министър-председателят.

Очаквано изказването му остана бе скрито от прислужващите властта български медии. Защото Бойко Борисов никога не се е срещал с президента на САЩ Доналд Тръмп (комичното 5-секундно здрависване в ООН през 2018 г. със сигурност не е среща). Причината за това е категоричният отказ на лидера на Америка, въпреки 2-годишните опити на Министерство на външните работи и посолството ни с САЩ.

Миналата година, министерството на Екатерина Захариева обяви, че през януари 2019 г. Бойко Борисов най-после щял да бъде приет в Белия дом. Незнайно защо обаче срещата се провали. Очевидно Бойко Борисов сънува Доналд Тръмп, за да си позволи да лъже по такъв безцеремонен начин представителите на американския бизнес в България.

1 коментар

  1. Огито каза:

    Гладна кокошка- просо сьнува! Та и наш Винету,балабар Петко с мьжете…..😋

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране