12.01.2024 | 11:10
Мутри пребили „Мис Силикон“
Те застигат колата на плеймейтката и нейния партньор на кръстовище във Варна

Плеймейтката Катрин Йорданова, която шофира безразсъдно с 256 км/ч на магистрала „Тракия“, е била жестоко пребита от мутри. Драматичната случка се е разиграла преди повече от 3 години във Варна. Силоваците нанасят удари на Мис Силикон и на приятеля й Ивелин Илиев след спречкване на кръстовище. Катрин е с избити зъби и четири месеца се храни със сламка. Заради инцидента тя решава да замине за Германия, където работи в куриерска фирма заедно с приятеля си, пише Лупа.бг.

Мутрите застигат колата на плеймейтката и нейния партньор на кръстовище във Варна. Ивелин Илиев и приятелката му Катрин Йорданова твърдят, че са били нападнати посред бял ден, докато чакали на червен светофар. Причината е, че малко преди това между двете коли имало леко спречкване на бензиностанция. Мъжете от другата кола слизат и с метален бокс започват да налагат Катрин и Ивелин, след което отпрашват. „Избиха ми зъбите посред бял ден. Отпред нямах нищо! Видимо бяха надрусани, варненски мутри. Четири месеца се храних със сламка. Бях изключително зле и много мъчно го преживях“, разказа преди време Катрин Йорданова.

„Трима или четирима бяха в колата – едното момче счупи предното стъкло с бокс, след това ме изкараха, започнаха да ме удрят в главата”, разказа малко след инцидента Ивелин Илиев. Друг от нападателите се насочил към Катрин, която седяла отдясно.

Шофьорите, които станали свидетели на инцидента, започнали да свирят с клаксони. Мъжете се прибрали в колата и изчезнали. Ивелин не познава нападателите.

На кръстовището, където се разиграват грозните сцени, камери запечатват побоя, но в последствие записът изчезва. „Въпреки това успяхме да ги осъдим, изплатиха ни смешни пари, с тях успях да се оправя част от зъбите“, разказва моделката. След тази кървава случка Катрин и приятелят й заминават за Берлин, където стават куриери.

Три години и половина след неприятната за силиконката случка, в която тя бе жертва, нещата се обърнаха и Катрин скандализира с наглото си поведение на пътя.

Мис Силикон 2022 сама си пусна видео как фучи с 250 километра по магистрала „Тракия“. Катрин се фука с безобразно високата скорост, която е развила, докато слуша чалга в Мерцедеса си.

Катрин Йорданова е публикувала видеоклипа в Инстаграм. Видеото е заснето навръх Ивановден – 7 януари.

Ограничението за скорост по родните магистрали е 140 км/ч. Йорданова кара със 116 км/ч над позволения максимум.

Видеото само по себе си не е доказателство пред съда, така че нахалната бръмчалка може и да не получи абсолютно никаква санкция за опасното си шофиране.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране