30.09.2019 | 2:02
Наркопласьори премазаха от бой момче в София (Видео 18+)
Кристиян Илиев се представя за борец от националния ни отбор, ходи въоръжен и пребива, алармира столичанка

Наркотърговци пребиха жестоко 15-годишно момче в столичния квартал „Лев Толстой“. Скандалният видеоклип с юмручната инквизиция бе качен от очевидци във Фейсбук групата „Забелязано в София“и само за минути събра куп възмутени граждани. Малко по-късно видеото, публикувано от Роси Николова, бе изтрито от социалните мрежи. Кадрите обаче би трябвало вече да са станали достояние на МВР. Младежът, който раздава най-активно улично правосъдие върху младото момче, се казва Кристиян Илиев.

„Mалтретиране на 15 годишно момче в София от наркоразпространители, които си позволяват през светлата част на деня да пребиват безбожно човек, да го изнудват и да го заплашват с убийство. Докъде стигнахме? Затова ли гледаме деца, за да ги пребиват по улиците безнаказано и се представят за полицаи под прикритие и че имат закрилата на високопоставени полицаи. Чувството за безнаказаност стига до безбожни нива. Лицето, което бие тинейджъра се казва Кристиян Илиев и се представя за борец от националния ни отбор, ходи въоръжен и раздава справедливост“, написа в социалната мрежа столичанката Роси Николова.

На кадрите се вижда как двама-трима яки младежи пребиват слабо момче, видимо непълнолетно. Докато е безмилостно налагано с юмруци и с ритници, малтретираното момче е заплашвано със смърт, тъй като дължи пари, вероятно за наркотици. „Хиляда лева глоба ти слагам, ще те убия!“, обявява накрая на премазаното от бой момче кварталния наркодилър от „Лев Толстой“ Кристиян Илиев.

Вижте видеото ТУК

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране