03.04.2024 | 13:50
Новата фаворитка: Деница Симеонова измести Лена от сърцето на Киро Петков
Деница Симеонова е новото най-доверено лице на Петков във властта и напоследък се радва на нескритото му внимание.

Истинска Троянска война се е разразила в „Продължаваме промяната“ покрай съставянето на листата за евроизборите. А ролята на хубавата Елена влязла депутатката Деница Симеонова.

Симпатичната инженерка от Враца е новото най-доверено лице на Кирил Петков във властта и напоследък се радва на нескритото му внимание. Паметливи припомнят, че именно тя стана негова кръстница, като измисли прозвището „Просто Киро“, защитавайки го в пламенна реч от трибуната на Народното събрание.

Заради Деница Кирил Петков е искал прегласуване на листата за евровота, за да може фаворитката му да се изкачи на по-предна позиция. Както е известно, листата се води от Никола Минчев. След прегласуването Даниел Лорер е заел трета позиция, Деница Симеонова се е изкачила от първоначалната пета до трета в листата и е преди Радан Кънев и Христо Петров – Хазарта, а Настимир Ананиев е отпаднал от номинациите.

Листата на „Промяната“ е била съставена без консултации с „Демократична България“, които били крайно нервирани от самоинициативите на харвардци. За да бъде потушено напрежението за тях в крайна сметка е било отредено почетното второ място, пише „Филтър“.

Преди да се влее в редиците на „Промяната“, Деница Симеонова е работила в служебния кабинет на Стефан Янев. С Петков се запознава през 2016г. покрай заниманията си с предприемачество. За разлика от Лена Бориславова към която съпругата на Кирил Петков Линда не храни топли чувства, Деница се радвала на благоразположението на бившата премиерша.

Симеонова освен това е близка с Даниел Лорер и съпругата му Виолета, които са сочени като сиви кардинали в ПП. С Лена Бориславова обаче предпочитала да не се засича и двете да не се озовават на едни и същи събития. Защо ли, питат се активисти на партията.

1 коментар

  1. Кики рече: каза:

    Всички от ПП сме алчни, крадливи и лъжливи де.би.ли….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране