28.12.2023 | 21:11
Няма спасение от него, връща се в телевизията с ново предаване
"Аз обичам България", което bTV взе от Нова телевизия, където бяха излъчени 5 сезона, се връща на екран от пролетта

Предаването на Цитиридис беше свалено от ефир неотдавна, но пък като нищо той да се завърне отново като водещ в bTV, където напролет тръгва едно от обичаните през годините предавания „Аз обичам България“. Водещ на новото предаване на медията „Кой да знае?“ стана Сашо Кадиев, който пък наскоро си тръгна триумфално от „Преди обед“, а на новото си работно място ще е с в пъти по-лек график и заетост. И Цитиридис също гледа да се задържи в телевизионния обсег, а дали ще го видим пак в ефира на bTV, ще стане ясно скоро.

Предаването „Аз обичам България“, което bTV взе от Нова телевизия, където бяха излъчени 5 сезона, се връща на екран от пролетта.

Освен Цитиридис, като водещ на предаването е спрягано и името на актрисата Милица Гладнишка.Както е известно водеща на всички сезона до момента на „Аз обичам България“ бе Евелина Павлова, която пожъна добри успехи като водеща, но това бе до 2017-та, когато шоуто бе излъчвано в ефира на Нова тв.

Дали точно Цитиридис ще е все пак крайния избор на bTV, ще разберем, а дотогава коментарите в мрежата по въпроса са кой от кой по-колоритни.

Според някои ще е забавно грък да води шоу с име „Аз обичам България“, но да не забравяме, все пак, че Цитиридис е грък само по баща и по име. Живял е в южната ни съседка едва няколко години като дете.

Засега от медията издават само, че лицето на новото шоу ще бъде „свеж, артистичен, любознателен и различен“, което пасва като определение и на Цитиридис, но и на Милица Гладнишка., която пък от Нова година влиза в „Кой да знае?“ – като капитан на един от двата състезаващи се помежду си отбора, пише „Уикенд“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране